Routebeschrijving

Routebeschrijving

ADRES:

Stationsstraat 7, 7122 AR Aalten

Per trein:

Vanaf station Aalten loopt u de straat in die haaks op het station naar het centrum voert. Dit is de Stationsstraat. Als u deze straat blijft volgen, vindt u de synagoge na enkele honderden meters aan uw rechterhand.

Per fiets

Volg de richtingborden naar het centrum van Aalten (knooppunt 46). Dwars door het centrum loopt de Landstraat. De Stationsstraat is een zijstraat van de Landstraat, ter hoogte van nummer 4.

Per auto, komend vanuit de richting Varsseveld

Rijdend over de N318 slaat u bij de tweede rotonde rechtsaf (richting Aalten en Dinxperlo). U blijft de weg (Nijverheidsweg) volgen tot u vlak voor de spoorwegovergang bij een nieuwe rotonde komt. Daar slaat u linksaf en volgt de weg (Admiraal de Ruijterweg) ongeveer een kilometer, tot u de Stationsstraat kruist. Daar slaat u linksaf, over een brug. U parkeert uw auto en bereikt lopend de synagoge na ongeveer honderd meter aan uw rechterhand.

Per auto, komend vanuit de richting Bredevoort

U volgt de N318 tot de rotonde bij restaurant ’t Noorden en slaat daar linksaf in de richting van het centrum van Aalten. U bevindt zich dan op de Lichtenvoordsestraatweg, die overgaat in de Landstraat (u rijdt de winkelstraat in). Parkeer de auto in de buurt van het centrum of rijd de Landstraat in, sla rechtsaf de Stationsstraat in. U treft de synagoge na dertig meter aan uw linkerhand aan. Parkeren in een parkeerhaven of even verderop.

PLATTEGROND (KLIK VOOR VERGROTING)

synagoge